Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egyéb képes leírás - Térkép.tlap.hu
részletek »

Egyéb - Térkép.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: terkep.tlap.hu » Egyéb
Keresés
Találatok száma - 15 db
Budapest Explorer

Budapest Explorer

A Budapest Explorer egy térképes kereső, amivel budapesti éttermeket, kocsmákat, kávézókat, szórakozóhelyeket kereshetsz hely, név és jellemzők alapján. Megnézheted a legfontosabb adataikat (telefonszám, honlap...), elolvashatod mások mit írtak róluk, és persze te is elmondhatod a véleményed.

Google Maps Kalauz

Google Maps Kalauz

Google Maps térkép alkalmazások, érdekességek, videók., Google maps katalógus

Google Satellite Places

Google Satellite Places

Google Satellite Places and Street Views Over The World

Látványtérképek Magyarországról

Látványtérképek Magyarországról

A látványtérkép egy olyan térkép, ami közel térképészeti pontossággal, felismerhető módon mutat be településeket, grafikus ábrázolásmód eszközeivel. Ezek a közel fotó realisztikus látványtérképek, különösen a turizmus területén kerültek szíves alkalmazásra, mert valósághűen, igényes, szép grafikával illusztrálják a területet, vagy egy-egy országrészt. A látványtérkép általában olyan aprólékos, igényes térképészeti alkotás, melyen sokszor városok, országrészek mutatkoznak be látványos módon. Azaz térképen, a helyszínen megrajzolásra kerül egy épület vagy templom elnagyolt, stilizált módon, érzékeltetve hogy azon a helyszínen mi a látványosság. A fotó realisztikusnak mondott látványtérképek mellett, különösen a turizmus területén alkalmaznak olyan térképeket melyek valósághűen igényes, grafikai eszközökkel mutatnak be területeket, témaköröket, sok esetben tematikus módon.

Magyarország megyéi

Magyarország megyéi

Mi is Baranya megye megyeszékhelye? Hú.. nem jut hirtelen eszedbe? Kínos ugye? Hát Pécs! Az oldal célja, hogy rövid de annál átfogóbb képet adjon magyarországi megyék topográfiai és domgráfiai helyzetéről, könnyed és érthető módon. Keresd meg most azonnal azt ami nem hagy nyugodni, ne várj vele egy percet sem.A magyarorszagmegyei.hu könnyen átlátható és használható bárki számára, kortól nemtől függetlenül.Tudtad, hogy Baranya megye az ország legdélebbi fekvésű megyéje?Nézz utánna most azonnal annak amit kiment a fejedből, ne várj vele úgy sem jut eszedbe.Keresse fel weboldalunkat!

Hirdetés
Megye kereső játék

Megye kereső játék

megye, megyék, megyéi, magyarország megyéi, weboldal készítés, honlap készítés, webdesign, weblap készítés, fotózás, játék, online játék, demo CD készítés, szakfordítás, kiadvány, prospektus készítés, nyomdai előkészítés, reklám

Sport térkép

Sport térkép

Sportboltok, sportoldalak, sport üzletek, kerékpár üzletek, fitnesz termek, szállások, hotelek, sportegyesületek, golfpályák, teniszpályák, squash pályák google maps térképes keresője, katalógusa adatokkal, véleményekkel.

Térkép viccek

Térkép viccek

Térkép viccek: Hitler a Wermacht főtisztjeinek tart eligazítást. Egy pálcával éppen a térkép előtt a táma... Még több térkép vicc!

Térképes ingatlan kereség

Térképes ingatlan kereség

ingatlanmenedzser, ingatlanmanager, ingatlanok, ingatlan, lakás, lakáskeresés, lakópark, újlakás, eladó lakás, ingatlan iroda, ingatlan értékesítés

Térképes Kvíz Játékok

Térképes Kvíz Játékok

GeoQuizzes - térképes kvíz játékok

Wikipédia térkép

Wikipédia térkép

Érdekli, hogy mit lehet tudni a lakóhelyéről és a környékéről? Itt megkeresheti térképen a környéket, ahol lakik és megnézheti, hogy mit tud róla a Wikipédia.

Tuti menü