Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Térkép linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Berlin - Elektronikus [2. oldal]
részletek »

Térkép képes leírás: Berlin - Elektronikus [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: terkep.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 135 db
Berlin térkép

Berlin térkép

Németország fővárosnak térképe, amely tartalmazza Berlin nevezetességeit és látnivalóit. Berlin közlekedési térképén a berlini metró és gyorsvasút van feltüntetve, amely tartalmazza a berlini agglomeráció közlekedését is. Külön térképen van feltüntetve a belvárosi rész. Utazz Te is Berlinbe Európa egyik leggazdagabb városába.

Budapest Explorer

Budapest Explorer

A Budapest Explorer egy térképes kereső, amivel budapesti éttermeket, kocsmákat, kávézókat, szórakozóhelyeket kereshetsz hely, név és jellemzők alapján. Megnézheted a legfontosabb adataikat (telefonszám, honlap...), elolvashatod mások mit írtak róluk, és persze te is elmondhatod a véleményed.

Budapest térkép és útvonalterv

Budapest térkép és útvonalterv

A Budapest Térkép segít Önnek! Budapest egyik legújabb térképes keresőoldalán a legfontosabb információkat találja meg egy helyen! Legyen szó látnivalókról, szolgáltatásokról vagy közérdekű információkról, honlapunkon igyekszünk széleskörű tájékoztatást adni Budapestről és részletes térképpel, útvonaltervezővel megkönnyítjük a nagyvárosi tájékozódást is.

Budapest utcakereső térkép

Budapest utcakereső térkép

Utcakereső térkép. A térkép segítségével könnyedén megkereshetsz budapesti címeket utcákat utca és házszámokat is akár kerületi bontásban is. A térkép használatakor a cím beírásakor (gépeléskor) automatikusan keresi az értelmezhető címet, gyakori utcaneveknél szükséges csak beírni a cím jellegét: út utca vagy tér illetve a kerületet megadni, amivel egyértelműsíthető a hely. Az utcakereső térképen megadtunk néhány példát is: hidakat, tereket, nevezetességeket, amelyeket szintén megtalál a budapesti címkereső.

Budapesti térkép

Budapesti térkép

Köszöntjük a Budapest kerületi és utca térkép kereső oldalunkon. Engedje meg, hogy néhány mondatban összefoglaljam Önnek a Budapesti térkép keresőnket. Miután a térkép betöltődött, a felső sorban válassza, ki melyik Budapesti kerületre szeretne rákeresni, majd ezek után a görgethető menüből válassza ki az keresendő utcát, amit szeretne keresni, és írja be a házszámot. Ekkor megjelenik, a Budapest térképen kiválasztott keresési eredmény. Miután a keresési eredmény betöltődött, az egér bal gombját lenyomva tartva tudja mozgatni a térképrészletet. Erre a célra szolgálnak a térkép bal felső sarkában elhelyezett nyilak is. Az egér görgőjét használva (ha rendelkezik az egere görgővel) tudja közelíteni, illetve távolítani a térkép nézetet. Ezt a térkép bal felső sarkában található plusz mínusz gombbal is megteheti. Ha a megjelenő jelecskére kattint térképen, akkor egy kis ablakban elolvashatja az adott helymegjelölés leírását. Általában egy piros kis ikon jelenik ilyenkor meg. Amennyiben a térképen egy logót lát akkor ott valószínűleg egy cég helyezkedik el . A megjelenő ablakban láthatja a pontos címet, egy útvonal tervezőt, ahol megadhatja honnan hova szeretne eljutni.

Hirdetés
David Rumsey Collection

David Rumsey Collection

The David Rumsey Collection includes 18th and 19th century historical North and South American atlases, globes, school geographies, maritime charts, and separate maps including wall, pocket, and manuscript.

Debrecen térkép

Debrecen térkép

Debrecen legfrissebb internetes flashportálja. Térképes keresőrendszerrel, buszmenetrenddel, friss hírekkel, szórakozással, és cégkeresővel.

Digipel

Digipel

http://www.digipel.hu/

Digital City

Digital City

Digital City is the local lifestyle network covering entertainment news around dining, nightlife and events.

Elektronikus térképek - GPS - Vatera.hu

Elektronikus térképek - GPS - Vatera.hu

GPS szeretnél vásárolni vagy a használtat eladni? A Vatera online aukciós piacterén megteheted. Új és használt GPS széles választékban található a Vatera internetes árverésén. Online piacterünk azzal a céllal kezdte meg működését, hogy az eladók és vevők egymásra találását elősegítse. A Vatera.hu-n lehetőség van szinte bármely termék eladására vagy megvételére az interneten keresztül. A Vatera naponta változó aukciós kínálataiban Te is megtalálhatod a számodra kedvező GPS vételt, vagy eladhatod megunt készülékedet.

Tuti menü