Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Történelmi térképek képes leírás - Térkép.tlap.hu
részletek »

Történelmi térképek - Térkép.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: terkep.tlap.hu » Történelmi térképek
Keresés
Találatok száma - 13 db
David Rumsey Collection

David Rumsey Collection

The David Rumsey Collection includes 18th and 19th century historical North and South American atlases, globes, school geographies, maritime charts, and separate maps including wall, pocket, and manuscript.

Interaktiv térkép, 1944 Pest

Interaktiv térkép, 1944 Pest

SVG map, interaktiv térkép, 1944, Pest, épületkár, sárga csilalgos ház

Online történelmi térképek

Online történelmi térképek

Mit nyújtunk? Innovatív módon mutatunk be részletes és pontos, egész országokra kiterjedő térképészeti felméréseket. Gyűjteményünk nagy katonai felmérések, országos, város és tematikus térképek. Interaktív térképek 3D-ben és szinkronizáltan is megtekinhetőek egymással összehasonlítva, Kereshet településnevekre, mérhet távolságot és területetet is Tudjon meg többet az általunk használt technológiai háttérről. Mapire az alábbi intézmények együttműködésével jött létre: A térképek digitalizálását, a digitális anyag georeferálását és a megjelenítő szoftver fejlesztését, a mai térképekkel való összevetés lehetőségét az ARCANUM Adatbázis Kft fejlesztő csapata végezte.

Hirdetés
Régi térképek

Régi térképek

ANTIKVÁRIUM antik régi könyvek.RÉGISÉGBOLT-GALÉRIA antikvitás,festmények,műtárgyak,online kiállítások.AJÁNDÉKBOLT-egyedi ajándék T:06205865414

Térképtár

Térképtár

A magyar térképészet legszebb darabjainak eredetihez hasonló, jó minőségű kiadása.

Tuti menü